Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Better With You

Better With You visar hur förhållanden utvecklas

by Stefan on 13 juli 2011

Vi fortsätter plöja igenom nya TV-serier, nåja premiären var i september, för att hitta nya guldkorn och turen har kommit till den amerikanska komedin (sitcom) Better With You.

I serien får vi följa 3 par som har kommit olika långt i sina förhållanden. Först ut har vi föräldrarna i serien bestående av Joel, spelad av Kurt Fuller (Psych & Supernatural), och Vicky, spelad av Debra Jo Rupp (Kitty i That ’70s Show). Därefter har vi deras ena dotter Maddie, spelad av Jennifer Finnigan, som är tillsammans med den något stela Ben (Josh Cooke). Slutligen har vi deras andra, yngre, dotter Mia som spelas av Joanna Garcia och är tillsammans med Casey som spelas av Jake Lacy.

Många namn men nu vet du vilka de sex karaktärerna är. Paren skiljer sig på så vis att Vicky och Joel har varit tillsammans så länge de kan minnas. Allting går på rutin och den förälskelse som en gång fanns har ersatts av irritation. Det är stickande kommentarer blandade med mindre trevliga gester. Hos Maddie och Ben så har man precis lämnat förälskelsen och även om det är trevligt så har man släppt det stadiet där man försöker dölja alla sina tänkbara brister. Slutligen har vi Mia och Casey som helt nyligen hittade varandra och efter att Mia blir gravid så bestämmer de båda sig för att flytta ihop.

I början och slutet av varje avsnitt får vi se två korta scener på exakt hur förhållandena skiljer sig. T.ex. visas passionen i form av att sex där det nya paret genomför sexakten där impulsen faller på, det mer vana paret faller tillbaka till sovrummet för att slippa onödigt krångel och det äldsta paret struntar helt enkelt i det.

Better With You bjuder på en hel del skratt och jag gillar som sagt skillnaderna mellan paren. Kul att få se Debra Jo Rupp i en annan roll än Kitty och hon ser nästan yngre ut i denna seren. Tyvärr blev jag besviken på säsongsavslutningen vilket senare visade sig vara serieavslutningen när den blev nerlagd 11 maj, 2011.

Gillar du mixen av sitcom och förhållanden blandat med härliga oneliners så kan Better With You absolut vara en serie för dig.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/better-with-you-recension/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Svensson 27 juli 2011 kl. 19:05

Detta är verkligen en av dom allra bästa komedi serierna som finns, den är så otroligt sjukt bra.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: