Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fler avsnitt beställda av Vampire Diaries och Melrose Place

by Stefan on 21 oktober 2009

Melrose PlaceFöga förvånande har CW nu gjort klart att man beställer en full säsong av Vampire Diaries, vilket betyder ytterligare 15 avsnitt för oss tittare. Otroligt kul då det utan tvekan är en av mina favoriterserier just nu. Den stora frågan är vilken svensk kanal som väljer att köpa in den. På TV3 har vi sedan tidigare Top Model och på Kanal 5 har vi Gossip Girl. Även The O.C. gick på Kanal 5, så jag skulle gissa på att det blir vinnaren.

Samtidigt bekräftas det att CW även väljer att beställa ytterligare 5 avsnitt av Melrose Place. Serien har inte lyckats locka ett större antal tittare och det är huvudsakligen därför det endast beställs ytterligare fem avsnitt. Den 17 november debuterar Heather Locklear i serien och förhoppningen från CW är att hon ska hjälpa till att locka tittare.

Själv ser jag verkligen fram emot att få se fler avsnitt av Vampire Diaries, men jag är fundersam över hur långt tid jag tvingas vänta innan resten av avsnitten visas. Natten mellan torsdagen och fredagen sänds det sist producerade avsnittet, nummber 7.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/avsnitt-bestallda-vampire-diaries-och-melrose-place/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Michael Lindqvist 21 oktober 2009 kl. 23:36

Att The Vampire Diaries är en Warner Bros serie tyder mer på att den hamnar hos Viasat eller möjligtvis Kanal 5.

2 Stefan 21 oktober 2009 kl. 23:54

Precis min tanke. Viasat (TV3) eller Kanal 5. Personligen tror jag starkt på Kanal 5, men det ska bli intressant att se då jag tror att Vampire Diaries kan locka många tittare.

3 Michael Lindqvist 22 oktober 2009 kl. 12:41

Jag läste tydligen lite dåligt vad du skrivit. :-)

4 Sara 28 oktober 2009 kl. 22:24

Verkligen kul att höra. En kompis till mig berättade om vampire diaries igår i skolan och det verkar vara en riktigt bra serie. Verkligen älskar Twilight så jag hoppas att serierna är ganska lika varandra.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: