Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Är 200 ett misslyckande för Barney?

by Stefan on 17 maj 2009

How I Met Your MotherIkväll spenderade jag kvällen med att slötitta på Eurovision Song Contest och spela poker. Jag är inget störe fan av omgjorda hitlåtar med nya namn och undviker därför all kontakt med schlagers fram till Melodifestivalen nästa år. Under tävlingen började vi diskutera How I Met Your Mother och givetvis cirkulerade samtalsämnet kring Barney (Neil Patrick Harris) och hans 200 kvinnor.

Jag har följt How I Met Your Mother sedan starten och enligt mig så är det inte helt ovanligt att Barney lyckas dra hem både en och två tjejer i varje avsnitt. Under fyra år har vi fått ta del av 85 avsnitt och även om han endast skulle lyckas få hem en tjej per vecka så blir det ändå mer än 200. På fyra år!

Av den enkla anledningen så känns siffran 200 som en oerhört underdrift och även om det inte är otroligt viktigt så kännsd et hela väldigt fel. Tidigare i veckan diskuterade jag och två vänner exakt samma sak då en kom med idén att 200 kan vara otroligt mycket i USA där stora delar av landet fortfarande är religiösa. För min del låter det väldigt långsökt, men jag har tyvärr ingen bättre förklaring på lager.

Anser du att 200 är stora siffror?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ar-200-ett-misslyckande-for-barney/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: