Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fyra Bröllop

Ansök till TV4:s nya serie Fyra Bröllop

by Stefan on 28 januari 2010

I samband med kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings bröllop senare i år så förväntar sig TV4 att Sverige blir bröllopssmittade och väljer att dra nytta av det genom att starta ett nytt bröllopsprogram som går under namnet Fyra Bröllop och har tydliga influenser av halv åtta hos mig (mer information).

Nu söker man deltagare till programmet.

Under våren startar inspelningarna av TV4:s nya serie Fyra bröllop. I varje program kommer vi att möta fyra blivande brudar. Vi får både se dem gifta sig samt följa med när de besöker varandras bröllop. Den som enligt de andra tre lyckats bäst med sin bröllopsdag vinner en bröllopsresa. Hela tanken är att följa din stora dag precis som du och din tillkommande tänkt er den.

Från vita duvor och stora kyrkbröllop till barfotavigsel på släta klippor eller knytkalas vid bygdegården. Från Skåne till Norrland, öst till väst. Inspelningarna kommer att pågå under flera månader, så vi hinner med både pingst och sensommarbröllop.

Om du är intresserad eller känner någon som skulle passa perfekt – skriv en kort presentation och svara på samtliga frågor.

 • Namn
 • Ålder
 • Arbete
 • Stad
 • Plats/stad för bröllop
 • Bröllopsdatum
 • Budget för bröllop
 • Bild på bruden/brudparet
 • Beskriv brudparet
 • Berätta kort om bröllopsdagen
 • Kontaktuppgifter

Skickas via mail till fyrabrollop@silverback.se

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ansok-fyra-brollop/ sort:published

{ 8 comments… read them below or add one }

1 M 28 januari 2010 kl. 20:04

Visste inte om nya TV serie, låter röligt.

2 marie andren 05 februari 2010 kl. 11:14

jag har det perfekta paret

3 marie andren 05 februari 2010 kl. 11:20

erika andren
pontus gynning
båda 30 år
SAS
skåne
ändrat tid hela tiden sist var det i agusti
låg budget då båda jobbar på SAS ha..ha..:))
de är de mest levnadsglada, goaste par jag vet
de vill ha ett ”hemtrevligt” bröllop där alla känner sig lika viktiga

4 Liselotte Almén Malmqvist 05 februari 2010 kl. 17:12

Hej Jag håller tummarna för Lotta och Niklas!!!
Här har ni det perfekta paret i den perfekta miljön, Härliga Härjedalen väntar på Er TV 4!!!
Jag skulle vilja anmäla ett spännande, innovativt par till serien fyra bröllop-
Paret bor i Täby.
Lotta är 40 år vacker kvinna som har varit skönsjungande solist i Kjell Lönnås kammarkör.
Niklas är också vacker , social o pratglad man 38 år gammal . Dom har två pojkar 5 o 13 år. Förra nyårsafton friade Niklas knäböjande, han höll ett underbart fireri tal till Lotta som hon sa ja till. Många av dom 26 gästerna trillade tårarna på. det var så berörande. Men sen blev det tyst om bröllopstankarna o dom har haft svårt att ta nästa steg i processen. Som vän till familjen vet jag hur gärna dom båda två vill gifta sig och därför vänder jag mig till er i hopp om suport på vägen, ända fram till altaret.
Dom har tänkt gifta sig i Sverges högst belägna kyrka i byn Tännäs i Härjedalens kommun, dom drömmer om ett vackert och romantiskt vinterbröllop på nyårsafton 2010. (Tidpunkten är flyttbar)
Dom kommer att vara i Tännäs värdshus, Lottas bror som är kock organiserar maten, Folktoner o annan musik kommer att ordnas av skönsjungande vänner. Vals o Buggkurs anordnas av vänner.
Buget är inte super stor men alla vänners bidrag och teamwork gör att den räcker till. Det är inte på budgeten som avgör, kvaliten på bröllopet.. Vi kommer alla att bidra till ett extra ordinärt och annorlunda bröllop med musik, dans hästsläde o bjällerklang i en otroligt vinter vacker miljö med fjälltopparna i horisonten. Det är det här paret värda, för dom är sociala, generösa, omtänksamma och roliga att umgås med . Om så önskas kan maila bilder på den vackra byn Tännäs i Härliga Härjedalen.
Som sagt Jag håller tummarna för Lotta och Niklas!
Ni kan nå mig på 0705515429
Med vänlig hälsning Liselotte

5 Erika Andrén 07 februari 2010 kl. 11:15

Håller med Marie Andrén, där finns även en härlig historia från mamma Maries bröllop och frieri som bara detta kunde blivit ett program i sig.

En som hade turen att få vara med

6 Stefan 07 februari 2010 kl. 14:35

Notera att ni ska höra av er till adressen i inlägget då TV4 inte tar del av kommentarerna.

7 Anna 26 februari 2010 kl. 08:37

Vilken kul programidé!

Jag tycker absolut att det ska vara ett par med från Sveriges nya Bröllopsdestination, Läckö-Kinnekullebygden. Mitt i Västergötlands hjärta ligger detta, Sveriges kyrktätaste område med 55 kyrkor, de flesta otroligt charmiga, från tidig medeltid.

8 jennifer delén 02 maj 2011 kl. 18:42

Mitt namn är Jennifer Delèn 24 år och min blivade man heter Fredrik Norberg och är 27 år.
Jag jobbar som frisör och Fredrik är arbetssökande för tillfället och pysslar mycket med sina bilar.
Vi är bosatta i Falun, Dalarna och stormtrivs här i denna vackra kulturstad.
Vi kommer gifta oss i Sundborn som är en liten by i Falun där min blivande man är uppvuxen. Bröllopet kommer äga rum 9/7-11, ett datum för oss som är mycket speciellt då det nästan är på pricken är ett årsedan han friade till mig på en brygga i solnedgången.

Vi har en budget som är på 70.000 men det kommer troligtvis stiga lite högre än så… mycket vill ha mer är ett uttyck som passar mig otroligt bra!

Jag är en 24 årig värmlandstös som flyttade till Falun, Dalarna dagen efter studenten och fastande för Falun direkt. Började arbeta som frisör efter min gymnasieutbildning som jag var klar med 2007 och skulle inte för några pengar i världen byta bort mitt yrke då jag ser det som en livsstil. Mode och skönhet är viktigt för mig.
Jag träffade Fredrik och blev träffad av amors pilar då han räddade en vän till mig i en hemsk tragedi och han blev min riddare i skimrande rusting, aldrig trodde jag ett hjärta kunde banka så hårt för någon och vi flyttade ihop redan efter 2 veckor! Jag upplevs som en glad och positiv tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill, och kämpar in i det sista för att få vad som helst perfekt.

Fredrik är en 27 årig kille ursprungligen från Falun, Dalarna. Han är en otroligt social och trevlig person med hjärtat på rätt ställe. Fredrik är intresserad av bilar och satsar mycket på att syssla med det. Fredrik har sedan tidigare en som på snart 6 år som bor hos oss varannan vecka, ett underbart barn som jag älskar lika mycket som det vore mitt eget!
Vi bor i en vacker sekelskifts lägenhet i centrala Falun med våran Franska bulldog tik Bonnie och stormtrivs i hemmet då vi satsat mycket på inredningen som går åt det lantliga hållet som passar oss båda perfekt.

Vårat bröllop kommer, som tidigare skrivet, äga rum 9/7-11 i den härliga idyllen Sundborn som är en känd by då många turister dras hit för att uppsöka Carl Larsson gården som är en populär turist attraktion.
Vi kommer ha bröllopet i Sundbornskyrka som är en otroligt vacker kyrka som ligger vid ån i lantliga Sundborn. Bröllopet kommer vara ett vintage fyllt bröllop med en ingångs marsch till Beatles-I want to hold your hand och utgångsmarsch till Johnny Cash- Ring of fire. Festen kommer hållas i ett stort påkostat eventstält på 10*10 meter som kommer placeras vid gamla vackra dansbanan i Sundborn med utsikt över ån. Våran entrè kommer förhoppningsvis bli att vi ror i en båt från kyrkan över ån och stiger av vid bröllopsfesten tillsammans som äkta makar. Inredningen på festen kommer bli vit, antikvit och vit vit vit! Lantlig mysig känsla är vad vi vill uppnå!
Middagen kommer bestå av sommrig plockmat så som kallskuret och allt där till. Festen kommer dra igång efter middagen och vi har ett band som är redo att gå lös på strängarna.

Hoppas ni vill ta del av våran härliga dag. Mvh Jennifer och Fredrik.

Jennifer Delèn 073-5974747
Fredrik Norberg 070-4044987

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: