Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anna Anka till Let’s Dance

by Stefan on 23 oktober 2009

Anna AnkaÄr det någon människa jag verkligen inte klarar av så är det det Anna Anka. Själv hävdar hon att det endast var en roll hon spelade i Svenska Hollywoodfruar, men jag tvivlar på det då man aldrig låtsas idiotförklara sin makes fans. Det pratas om den svenska avundsjukan, men jag tvivlar på att så många ungdomar är sugna på att vakna upp med en 40 år äldre man/kvinna och börja dagen med att tillfredsställa honom eller henne.

Under veckan ska TV3, TV4, ett bokförlag och ett skivförlag åkt bort till USA för att diskutera framtida samarbeten. I fallet med TV4 vill man få med henne i nästa säsong av Let’s Dance, samtidigt som TV3 vill få med henne i ytterligare en säsong av Svenska Hollywoodfruar. Frågan är om svenska folket har intresse att se henne igen? Hon har fått sagt vad hon vill och för att vara helt ärlig så tvivlar jag på att hon har så mycket mer att dela med sig av.

Det pratas även om att Robert Aschberg vill ha med henne i en julkalender bestående av 5-minutersavsnitt som ska sändas varje dag från den 1 till 31 december. Huruvida detta är sant, kan jag tyvärr inte svara på.

Vill du se Anna Anka i Let's Dance?

Loading ... Loading ...

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/anna-anka-till-lets-dance/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Mathilda 23 oktober 2009 kl. 09:54

Gud vad kul det vore att se Anna Anka i Let’s dance! Haha!

2 Agneta 26 oktober 2009 kl. 19:12

Vill vi verkligen se Anna Anka dansa?

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: