Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Andras tankar om Den Rätte för Rosing

by Stefan on 25 februari 2009

Den rätta för RosingJag nämnde tidigare idag att jag själv valde att strunta i att se serien, men givetvis så är jag intresserad av att höra vad andra tycker. Genom Google Bloggsök så hittade jag ett tiotal bloggar som har skrivit om Den Rätte för Rosing och vad alla hade gemensamt var att ingen gillade programmet. Så här långt kan vi garantera att det inte blir en säsong 2, men det vore kul att få se tittarsiffror på nästa avsnitt.

Här följer några citat från bloggarna jag hittade:

Det är precis som vilket program som helst som går ut på att hitta den rätta, The Bachelor, Ensam mamma söker, Frusna män söker kärlek (OH MY GOD så usla de är på att komma på titlar till program!).

Att jag inte för en sekund tror att kampsportskillen i ovan nämnda dokusåpa är på riktigt.

Man undrade vad för nisse på Kanal5 som beslutade om att de skulle spela in detta. Lyteskomik på låg nivå, troligtvis så var nissen som tog beslutet drogad eller full… alternativt både och.

Har precis tappat matlusten i veckor framöver. Linda Rosing, vet inte vad som är värst att den ”trash”-bruden söker sin kärlek i TV, eller de minst lika ”trashiga” killarna som drömmer om att dejta henne.

Kan det vara för att… hon redan har en pojkvän!? Starka rykten säger ju att hon är tillsammans med en viss Peter Thelenius  – från Basic Element. Vilket gör programmet… helt meningslöst.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/andras-tankar-om-den-ratte-for-rosing/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: