Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Amy Farrah Fowler-skådisen ger en ny blick på Big Bang Theory

by Simon Nilsson Larsson on 15 juni 2015

CBS komediserie Big Bang Theory är väldig populär, men beskylls ibland för att sakna djup. Men när Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) gästade en panel ledd av astrofysikern Neil deGrasse Tyson gav hon en förklaring till serien som nog får de flesta att tänka till.


När deGrasse Tyson börjar prata om rollfigurernas psykiska problem svarar Bialik snabbt att vad som är en stor del av Big Bang Theory är att Sheldon, Leonard, Amy och de andra i gänget visst har drag som anses okonventionella, men att serien inte försöker medicinera dem. Anledning till det, enligt Bialik, är att de försöker visa människor med liknande drag att det visst går att få ett fungerande och framgångsrikt liv utan att behöva ändra på sig för omvärldens skull.
– Det är en grupp människor som troligtvis har blivit retade, hånade tillsagda att de aldrig kommer bli uppskattade eller älskade. Vi har en grupp människor som har framgångsrika karriärer, och sociala liv som innehåller saker som Drakar och demoner och tv-spel. Men de har också förhållanden, och det är tillfredsställande liv, och det är vad vi försöker visa med vår serie, säger hon och möts av applåder från publiken.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/amy-farrah-fowler-skadisen-ger-en-ny-blick-pa-big-bang-theory/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: