Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

American Horror Story

American Horror Story på TV11

by Nicolina on 16 april 2012

Äntligen har ”American Horror Story” kommit till Sverige! Jag har själv följt den slaviskt när den visades i USA och hoppades att den skulle komma till Sverige så att svenskarna också fick njuta av denna underbara serie!

För två veckor sen började TV11 visa FX Network’s serie ”American Horror Story”. Den går på söndagar på TV11 klockan 22.30.

American Horror Story handlar om familjen Harmon som flyttar från Boston till Los Angeles för att börja om. på nytt. Familjen består av Vivien och hennes man Ben och deras tonårsdotter Violet. Efter att Vivien fått ett missfall sent i graviditeten tolkade alla sorgen på olika sätt. Ben var otrogen, Vivien gav sin kärlek till en hund och Violet blev utanför. När Vivien kom på Ben och en annan kvinna i deras sovrum fick hon nog. Ben tyckte att de skulle flytta och ha en ny start. Familjen flyttade till L.A. till ett stort gammalt hus med mycket hemligheter, som inte familjen inte vet. Alla som har bott i huset innan har inte flyttat där ifrån, utan dött på ett och annat sätt. Det kommer konstiga besökare till huset, men är alla besökare faktiskt levande?

”American Horror Story” är enligt mig en helt underbar serie! Den är skruvad och konstig att den borde få ha sin egen genre: konstig-psyko-skräckserie. Jag tror att det är en serie som man antingen älskar eller hatar, vad gör du?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/american-horror-story-pa-tv11/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Jessica 16 maj 2012 kl. 09:36

Har precis börjat kolla på den..Helknäpp tycker jag och svår att förstå sig på ha ha men på något sett måste jag fortsätta kolla =)

2 Linn 06 augusti 2012 kl. 20:26

Den e grym! har sett hela episode 1, så har börjat kolla om. Man hittar alltid nya detaljer som man missat gången innan. Men som sagt, det är nog en serie som man antingen älskar eller hatar, o ja älskar den!

3 Linn 06 augusti 2012 kl. 20:28

season 1 ska de såklart stå..

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: