Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Alla har chans att vinna Robinson 2009

by Stefan on 17 maj 2009

RobinsonTill en början hängde jag på Robinson och missade inte ett avsnitt av den enkla anledningen att det har varit ett otroligt populärt program tidigare år. Nu har jag missat en mängd avsnitt och en av mina favoriter, Erik Billing, har tydligen åkt ut. Däremot så är Lukas fortfarande kvar och jag hoppas på att han kan plocka hem det hela.

När det gäller överlevnadsserier som Robinson så finns det alltid en tendens att vilja rösta ut den svage i början när man vill lagets bästa och så fort lagen går samman så läggs allt fokus på att bli av med den som är tippad att vinna. Det resulterar vanligtvis i att personerna som är de bästa överlevarna fysiskt sett blir bortplockade och kvar står personerna som har hållt sig i skymundan.

Inför dagens avsnitt så består truppen av tre tjejer och tre killar. Ingen av tjejerna har den fysiska styrkan att tävla mot Lukas och Erik, vilket gör att männen får två alternativ. Givetvis vill tjejerna bli av med dem fysiskt starka för att på så vis få chansen att oftare vinna immunitet i tävlingarna som i årets upplaga har lagt stort fokus på fysiska prestationer. Killarna kan antingen välja att rösta ut Jarmo eller Lukas och på så vis bli minioritet och själva bli utröstade av tjejpakten, eller satsa på att bli av med någon av tjejerna för att på så vis garantera säkerheten för alla killarna i minst två avsnitt till.

Jag gissar på att omröstningen slutar med 3 – 3 och ställer mig frågande till vem som plockas bort då? Finns där några ytterligare röstdeltagare eller väger någons röst tyngre? Det blir utan tvekan ett intressant avsnitt av Robinson.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/alla-har-chans-att-vinna-robinson-2009/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: